Antena 3 CNN Show Surpriza uriasa! Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Acum este milionară

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubită celebră a lui Andi Moisescu. Acum este milionară

Înainte să fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o altă relație îndelungată cu o altă tânără celebră. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alături de care a stat cinci ani de zile, până în 2003. Chiar și după ce au pus punct relației, cei doi au păstrat legătura multă vreme.

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

Ce au făcut cei doi după despărțire

După ce s-au despărțit, Mirela Bucovinean s-a apucat de afaceri, dezvoltându-și pas cu pas cu magazin online, din care câștigă foarte mulți bani. Tânăra s-a apucat și de raliu anul trecut, fiind concurentă la o probă oficială ținută la Cluj.

Și Andi Moisescu s-a concentrat pe carieră în perioada imediat următoare despărțirii. Din 2005 a început să realizeze emisiunea ApropoTv de la Protv, iar mai târziu a ajuns la masa juraților în emisiunea Românii au Talent.

Nu și-a neglijat nici viața personală, astfel că Andi Moisescu a cerut-o de soție pe Olivia Steer, și au devenit părinții a doi copii, David și Luca.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai