Antena 3 CNN Show Showbiz Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV

Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV

Andreea Bălan a uitat de căsnicia nereuşită prin care a trecut cu George Burcea şi a fost surprinsă în timp ce se distra la mare de curând, cu noul ei iubit. Cei doi au fost fotografiaţi la Vama Veche, iar imaginile arată că ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Apropiaţii lor spun că ar fi împreună de aproximativ trei săptămâni.

de Denisa Nedelcu    |   

Noul iubit al cântăreţei Andreea Bălan este Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint, potrivit cancan.ro. Cei doi sunt împreună de mai puţin de o lună, dar cântăreaţa l-a prezentat deja pe tânăr celor două fetiţe ale sale pe care le are cu actorul George Burcea. În plus, ei şi-au asumat relaţia, drept dovadă stând zilele petrecute împreună în public pe litoral.

Tiberiu Argint, cel care este fratele unei prezentatoare de televiziune, lucrează la o companie daneză de lux. Mai exact, tânărul este manager de vânzări la "Bang&Olufsen", firmă care proiectează şi produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Fostul soţ al Andreei Bălan, prima reacţie: Să avem grijă

Deşi se află în divorţ cu Burcea, Andreea Bălan pare foarte fericită în fotografiile de la mare, în care a fost surprinsă cu Tiberiu Argint. Cântăreaţa şi George Burcea s-au despărţit în urmă cu câteva luni, iar artista este cea care a depus actele de divorț și a cerut custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

"Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public", a spus Andreea Bălan.

Prima reacţie a actorului George Burcea, după ce Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se săruta la mare cu noul iubit, nu a întârziat să apară. El a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu cei doi copii, alături de mesajul: "Și mai ales de copii să avem grijă. Să-i lăsăm să se bucure de viață", a scris George Burcea pe Instagram, la o zi după ce cântăreaţa s-a întors de pe litoral, unde a petrecut cu noul iubit. 
 

Subiecte în articol: Andreea Balan Tiberiu Argint
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară