Antena 3 CNN Actualitate Cine este soțul lui Sevil Shhaideh: A lucrat peste 20 de ani la Ministerul Agriculturii din Siria

Cine este soțul lui Sevil Shhaideh: A lucrat peste 20 de ani la Ministerul Agriculturii din Siria

Soțul lui Sevil Shhaideh, propusă de PSD-ALDE pentru funcția de premier, a lucrat mai mult de 20 de ani, până în 2010, la Ministerul Agriculturii din Siria, scrie ziare.com.

Akram Shhaideh este de origine siriană și a absolvit în 1984 Universitatea Tishreen din orașul sirian Lattakia, iar in 2010 și-a luat doctoratul in Economie la Academia de Studii Economice din București și pe cel în Științe Agronomice la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultura și Dezvoltare Rurală.

Din anul 1988 și până în 2010, a lucrat la Ministerul Agriculturii din Siria, unde a deținut, între altele, funcția de șef al Departamentului de Fructe tropicale și subtropicale.

In paralel, în aceasta perioada, timp de trei ani a fost angajat al unei companii din Damasc, îndeplinind funcțiile de editor și "comentator de documentare".

El a venit în România în anul 2011, fiind consultant pe probleme de agricultură și profesor la Universitatea "Ovidius", Facultatea de Științe ale Naturii și Agricole, între 2012 si 2013. Timp de un an, din 2013 și până în 2014, a fost consilier la cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Agriculturii.

Subiecte în articol: Sevil Shhaideh
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept