Antena 3 CNN Show Tabloid Cine o urăște pe Meghan Markle? Cu cât se bucură de mai multă atenție, cu atât are mai mulți dușmani

Cine o urăște pe Meghan Markle? Cu cât se bucură de mai multă atenție, cu atât are mai mulți dușmani

 

Notorietatea vine cu un preț destul de scump. Cel puțin asta susțin tabloidele britanice, care sunt convinse că fosta actriță n-are parte numai de reacții sincere și plăcute din partea celor din jurul ei. Dimpotrivă.

Jurnalistul britanic a povestit relativ recent cum el era în relații minunate cu fosta actriță, înainte de-a deveni logodnica Prințului Harry. “Eram un fan al serialului Suits și o urmăream și pe Meghan pe Instagram, iar, într-o bună zi, ne-am împrietenit online, adică am început să avem un dialog absolut agreabil. Ne-am trimis apoi reciproc câteva email-uri, după care chiar ne-am întâlnit la Wimbledon. Am invitat-o să bem un pahar la un pub local, unde am și petrecut vreo 90 de minute minunate împreună. După care liniște totală. N-am mai auzit niciun cuvânt de la ea. Ea a dispărut complet și inexplicabil”, a explicat Piers cum a decurs relația cu Markle.

Detalii AICI

Subiecte în articol: Meghan Markle atentie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București