Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ninsoare viscolită. Anunțul făcut de meteorologi

Cod galben de ninsoare viscolită. Anunțul făcut de meteorologi

Meteorologii au emis o atenționare cod galben valabilă marți, de la ora 8:00 până la ora 14:00 pentru următoarele zone: județul Cluj - zona de munte, județul Bistriţa-Năsăud - zona de munte și județul Maramureş - zona de munte.

Se vor semnala următoarele fenomene: la peste 1400 m altitudine, intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 70-80 km/h şi izolat 100 km/h. Fenomene asociate: ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, meteorologii au emis un alt cod galben valabil marți, de la ora 7:30 până la ora 13:00 în zonele: județul Buzău - zona de munte, județul Prahova - zona de munte, județul Argeş - zona de munte, județul Dâmboviţa - zona de munte.

Se vor semnala: la altitudini peste 1500 m, vor fi intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h. Fenomene asociate : zăpadă spulberată.

Un cod galben de zăpadă spulberată ce determină reducerea vizibilității a fost emis de specialiști și este valabil marți, de la ora 7:10 până la ora 13:00 în zonele: județul Neamţ - zona de munte și județul Suceava - zona de munte. Se vor semnala : La altitudini de peste 1700m, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h.

Subiecte în articol: cod galben ninsoare viscol
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște