Antena 3 CNN Externe Comicul american Louis C.K. recunoaște acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Comicul american Louis C.K. recunoaște acuzațiile de comportament sexual inadecvat

Comicul american Louis C.K. a declarat vineri că acuzațiile de comportament sexual inadecvat făcute împotriva sa de mai multe femei sunt adevărate și că regretă cele întâmplate, relatează Reuters și DPA.

''Dezvăluirile sunt adevărate'', a spus actorul într-o declarație trimisa pe e-mail către mai multe instituții de presă. ''Regret ceea ce am făcut. Încerc să învăț din aceste greșeli'', a adăugat acesta. ''Acum îmi dau seama cât de grave au fost consecințele acțiunilor mele. Am înțeles ieri cât de mult le-a afectat acest lucru pe aceste femei care mă admirau'', declară Louis C.K.

''Mi-am petrecut cariera îndelungată și norocoasa spunând tot ceea ce voiam să spun. Acum o să fac un pas înapoi și o să ascult pentru mult timp'', și-a încheiat Louis C.K. mesajul.

Cotidianul The New York Times a publicat joi dezvăluirile făcute de cinci femei care l-au acuzat pe Louis C.K., un actor de comedie premiat cu Emmy, de comportament sexual inadecvat. Trei dintre ele au spus că actorul s-a masturbat în fața lor.

Vineri, distribuitorul filmului ''I Love You, Daddy'', scris și regizat de Louis C.K., a anunțat că a anulat lansarea peliculei, iar platforma online Netflix a luat decizia de a renunța la planurile sale de a realiza o emisiune cu comicul american.

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată