Antena 3 CNN Actualitate Social Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Cristian Deseagă

Concursul care dă glas românilor de Ziua Națională: Cristian Deseagă

Opt concurenţi se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:00, în marea finală „100 România", concursul deja tradiție organizat de Antena 3 de Ziua Națională.

Vă pregătim cea mai frumoasă competiție care dă glas românilor de ziua noastră, a tuturor, și un spectacol de idei supervizat, ca și în anii trecuți, de cele mai cunoscute personalități Antena 3.

Dincolo de miza dialogului, câștigătorul va pleca pe urmele președintelui României, într-o vacanță în Tenerife. Îi veţi cunoaşte pe toți, pe tot parcursul zilei, la Antena 3. Unul dintre ei este Cristian Deseagă.

Ce-i lipseste Romaniei: program restart pt redare demnitate, speranta, patriotism, iubire de semeni, natiune egala cu celelalte

Cristian Deseagă are 25 de ani, este din Ordoheiu Secuiesc, Harghita și locuiește în Cluj. Este student la Facultatea de Drept, Babes Bolyai, Cluj, anul 4. A fost dat la scoala la 8 ani.

Se mândrește cu Facultatea de Drept, despre care spune că e elitistă și rata de absolvire e pe undeva la 10-15%, „e ceva că reușesc să termin facultatea asta. În primul an intră 650 și termina 60-70”.

A făcut karate și a luat premii, locul 2, 3 la nivel național.

De ce crede că vocea lui trebuie auzită de toată lumea?  „Eu am aderat la o cauză care cred că e cea nobilă și cea corectă. Spre deosebire de mulți, sunt bine informat, nu sunt ipocrit, nu sunt fals și având cunoștințele pe care le am, chiar am și ce să spun. Nu sunt doar vorbe goale și lozinci. Ce am făcut am făcut pe propriile eforturi, nu burse Soros la Viena. Nu sunt corupt”.

 România după 100 de ani - într-un cuvânt. Dezbinată.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște