Antena 3 CNN Actualitate Locale Contrabandiști alergați prin pădure! Polițiștii au tras focuri de armă

Contrabandiști alergați prin pădure! Polițiștii au tras focuri de armă

Polițiștii de frontieră din Botoșani au tras mai multe focuri de armă pentru a opri mai multe persoane, care transportau colete voluminoase cu țigări.

de Georgiana Adam    |   

 În jurul orei 07:00, pe direcția localității de frontieră Dersca, polițiștii de frontieră au observat mai multe persoane, care transportau colete voluminoase cu țigări.

Suspecții au introdus în țară peste 5.000 de pachete de țigări, a căror valoare depășea 50.000 de lei.

În momentul în care au fost surprinși de oamenii legii, contrabandiștii au abandonat țigările și au fugit în direcții diferite.

Dosarul penal deschis după reținerea lor, va fi anchetat în comun, de autoritățile din România și Ucraina.

„Colegii noștri au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, fără a rezulta victime sau pagube materiale. În urma acțiunii, polițiștii de frontieră au reușit reținerea unei persoane, cetățean român, în vârstă de 23 de ani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat în vederea depistării și identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, precizează Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoșani, potrivit știribotoșani.ro

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are