Antena 3 CNN Actualitate Contre la Antena 3 între Mugur Ciuvică și Dan Vâlceanu. ”Nu mai fiți penibil”. ”Insist să nu mă mai jigniți”

Contre la Antena 3 între Mugur Ciuvică și Dan Vâlceanu. ”Nu mai fiți penibil”. ”Insist să nu mă mai jigniți”

Contre puternice între parlamentarul liberal Dan Vâlceanu și Mugur Ciuvică, marți, la ”100 de minute”, unde Alessandra Stoicescu a reușit cu greu să îi liniștească. 

Totul a plecat de la afirmația liberalului, care s-a amuzat că teoria este că ”parlamentarii care vin la PSD, vin de bună-voie, iar cei care pleacă sunt luați de statul paralel”.

”Nu mai fiți penibil” i-a răspuns Mugur Ciuvică. ”Insist să nu fiți penibil”.

”Insist să nu mai jigniți” a replicat Vâlceanu. ”Văd că sunteți foarte supărat că pierde PSD parlamentari” a continuat parlamentarul.

”Cei care vin la PSD, vin pentru ciolan. Bateți câmpii aici. Ca să înțelegeți și dumneavoastră, asta puteți să înțelegeți și un neuron dacă vă puneți în funcțiune” a spus Ciuvică.

”Înțeleg că țineți cu PSD-ul, dar măcar nu jigniți. Când jignește domnul Ciuvică nu vreau să-l ascult” i-a spus Dan Vâlceanu Alessandrei Stoicescu. 

”Vorbiți prostii mult prea mari domnul Vâlceanu. E greu să nu mă enervez când bateți câmpii. Dacă Blaga nu mergea la T4 la SRI, înseamnă că mergeați dumneavoastră la Muntele Athos”.

 

Subiecte în articol: 100 de minute mugur ciuvica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen