Antena 3 CNN Politică Convorbire de gradul zero între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Convorbire de gradul zero între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

de S.T.    |   

Convorbire de gradul zero între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Premierul l-a sunat pe președinte pentru a-i cere lămuriri în legătură cu propunerile de miniștri interimari pentru portofoliile deținute de ALDE. 

Președintele i-a spus premierului că va răspunde cât poate de repede.

Vă amintim că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care a luat act de demisiile miniştrilor Mediului, Energiei şi pentru Relaţia cu Parlamentul.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia Graţielei Leocadia Gavrilescu, viceprim-ministru, ministrul Mediului, a lui Anton Anton, ministrul Energiei, şi a lui Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, şi prin care se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului pentru cei trei.

Miniştrii ALDE Graţiela Gavrilescu - Mediu, Viorel Ilie - Relaţia cu Parlamentul şi Anton Anton - Energie şi-au depus, marţi, demisia la Secretariatul General al Guvernului.

Decizia demisionarilor a fost luată după ce conducerea ALDE a hotărât luni retragerea de la guvernare.

După demisia celor trei, premierul Viorica Dăncilă a transmis, marţi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de miniştri interimari la Energie - Niculae Bădălău (ministrul Economiei), la Mediu - Ioan Deneş (ministrul Apelor şi Pădurilor) şi la Relaţia cu Parlamentul - Radu Oprea (ministrul pentru Mediul de afaceri, antreprenoriat şi comerţ). 

Subiecte în articol: ministri viorica dancila Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște