Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 3 ani a fost găsit de jandarmi mergând cu tricicleta pe mijlocul drumului, prin Rădăuți. Micuţul tremura de frig şi îi era foame

Un copil de 3 ani a fost găsit de jandarmi mergând cu tricicleta pe mijlocul drumului, prin Rădăuți. Micuţul tremura de frig şi îi era foame

Un copil de 3 ani a fost salvat de jandarmii care l-au găsit în timp ce mergea singur pe o tricicletă, pe mijlocul drumului, în Rădăuți.

de Silvia Preda    |   

Băiatul a fost găsit vineri de jandarmii suceveni în timp ce mergea cu tricicleta pe mijlocul drumului, pe o stradă din Rădăuți, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Suceava.

Oamenii legii spun că micuțul tremura de frig, așa că a fost dus la sediul subunității pentru a fi învelit și hrănit.

"Astăzi, în jurul orei 13:00, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Rădăuți au observat, pe strada Călărași din municipiul Rădăuți, un copil care se deplasa cu o tricicletă pe mijlocul părții carosabile, nefiind însoțit de nicio persoană.

Colegii noștri au procedat la căutarea părinților, în zonă, însă fără niciun rezultat. Minorul, în vârstă de trei ani, a fost dus de către jandarmi la sediul subunității, unde l-au învelit cu o pătură, deoarece tremura din cauza frigului, și i-au oferit de mâncare", se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Suceava.

Cu sprijinul Poliției Municipiului Rădăuți și Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, jandarmii i-au identificat părinții, care erau extrem de îngrijorați și care au declarat că fiul lor a dispărut din curte, în timp ce se juca.

"Reîntâlnirea a adus multă bucurie și liniște părinților.

De asemenea, a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora", mai transmit jandarmii.

Subiecte în articol: copil Suceava Radauti tricicletă jandarmi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare