Antena 3 CNN Life Coșmarul prin care a trecut o viitoare mireasă te va lăsa cu gura căscată. Ai mare grijă, ți se poate întâmpla și ție 

Coșmarul prin care a trecut o viitoare mireasă te va lăsa cu gura căscată. Ai mare grijă, ți se poate întâmpla și ție 

În timp ce tradiția nunților spune că miresele trebuie să poarte "ceva albastru", majoritatea aleg un accesoriu mic care sa meargă cu rochia albă de prințesă. Cu toate acestea, asta nu a fost cazul unei femei canadiene, a cărei greșeală cu un stilou de cerneală a lăsat-o cu o pată albastră mare în părul ei blond platinat, cu numai câteva zile înainte de importantul eveniment.

Daphne Martin și-a prins părul blond platinat la locul de muncă și l-a prins cu un stilou. Din păcate, stiloul s-a dovedit a nu fi cel mai bun accesoriu atunci când a explodat, lăsând o pată de cerneală mare în părul lui Martin.

"Un coleg s-a apropiat de mine și mi-a spus ce s-a întâmplat și eram complet șocată", a povestit Martin pentru Allure.

Coafeza miresei, Kelly O'Leary-Woodford, a postat miercuri o fotografie a incidentului pe rețelele de socializare. "Cu o săptămână înainte de nunta clientei mele, stiloul care și-l pusese in păr a explodat. Ce număr este această întâmplare pe scara dvs. de "cel mai rău lucru care vi s-a intamplat? "a scris ea.

 

Martin, care făcuse scoala de cosmetologie, s-a grăbit acasă și a încercat sa fixeze lucrurile singură. "Să spunem doar că au fost multe runde de spălat al păruluil" a declarat femeia.

Ea a cerut ajutorul logodnicului ei pentru a iși scoate pata din păr. "Am spălat zona, am aplicat și decolorant. În mod surprinzător, dupa cinci minute mi-a ieșit pata. Părul meu a revenit la normal în acea zi, la numai o ora după. Mulțmesc lui Dumnezeu!”

O'Leary-Woodford i-a avertizat pe ceilalți să nu iși pună stilouri sau pixuri în păr, numind întâmplarea "cel mai nebunesc lucru pe care la văzut vreodată".

Sursă: NY Post 

Subiecte în articol: mireasa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate