Antena 3 CNN Actualitate Social Coșmarul șocant al unei românce din Marea Britanie. A ajuns în închisoare pe motiv că și-ar fi răpit copilul

Coșmarul șocant al unei românce din Marea Britanie. A ajuns în închisoare pe motiv că și-ar fi răpit copilul

O româncă plecată în Marea Britanie trece printr-un coşmar! Din noiembrie, Diana Bercuci stă în închisoare acuzată că şi-ar fi răpit propriul copil pe care îl are cu un cetăţean englez. 

Acesta i-a făcut plângere atât în Marea Britanie, cât şi în ţara noastră. Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanţă ca băiatul de 3 ani să fie trimis în Marea Britanie, la tată, deşi acesta şi-a recunoscut fiul doar după un test de paternitate şi nu a plătit niciodată pensie alimentară. Femeia s-a întors în ţară cu fiul pentru că a rămas fără serviciu, iar apelul la proces trebuia să se judece în decembrie.

N-a mai apucat să ajungă la proces, pentru că reintoarsă în Marea Britanie pentru un curs, a fost direct săltată de pe aeroport şi încarcerată, unde se află de 7 luni.

Fără să țină cont că mai exista un proces cu aceeași cauză în desfășurare în România, autoritățile britanice au obligat-o pe Diana să-l ducă pe cel mic în Marea Britanie. Copilul a fost dus în Regat de bunică.

Au luat legătura cu ea în penitenciar și au decis să facă o strângere de fonduri pentru româncă pe o platformă online de profil. Deja s-au strâns 2.200 de lire sterline, însă ținta este de 30.000, pentru ca tânăra mamă să își permită un avocat în Regatul Unit și să rămână acolo până la finalizarea procesului.

Subiecte în articol: romanca Marea Britanie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat