Antena 3 CNN Actualitate Locale El este criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii omorâtă într-o cabană părăsită în Vișeu de Sus

El este criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii omorâtă într-o cabană părăsită în Vișeu de Sus

Criminalul Biancăi, un tânăr în vârstă de 24 de ani, era obsedat de tânăra mamă a doi copii, iar după ce fata s-a despărțit de el pentru că era extrem de violent, a pus la cale un plan pentru a o ucide.

Klaudiu Zelujec este principalul suspect în cazul morții Biancăi Țicală, tânăra de 18 ani, mamă a doi copii mici, găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, Maramureș.

Tânărul de 24 de ani a avut o relație cu Bianca, însă pentru că o bătea în repetate rânduri, fata de 18 ani a decis să se despartă de el.

Ieri, 6 iunie 2020, Klaudiu a contactat-o pe Bianca și i-a spus că îi va da mâncare pentru copii, respectiv o felie de brânză, dacă se va întâlni cu el la cabana părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus.

Cei doi s-au întâlnit la cabană, acolo unde, cel mai probabil, tânărul i-a propus fetei să se împace. Cum tânăra a refuzat, Klaudiu Zelujec și-a pus în aplicare planul.

Bianca a fost ademenită de criminal cu mâncare pentru copii și omorâtă în cabana părăsită din Vișeu de Sus

Tânără mamă a doi copii, omorâtă fără milă în Vișeu de Sus

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, criminalul a bătut-o pe Bianca, iar la un moment dat, când și-a dat seama că fata încă trăiește, a strangulat-o cu o bucată de sârmă.

Apoi, după ce a omorât-o, a plecat în pădure, nu foarte departe de cabana părăsită în care a comis oribila crimă, și a încercat să se spânzure. Înainte de asta, el a trimis un mesaj mamei Biancăi și surorii ei în care le-a anunțat 'să aibă grijă de copii că Bianca nu se mai întoarce'.

Criminalul a fost salvat în ultimul moment și a a ajuns la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Un cioban care trecea prin zonă a intrat în cabana părăsită și a găsit trupul plin de sânge al Biancăi. Bărbatul a sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată.

Doi copii au rămas orfani în urma oribilei crime de la marginea orașului Vișeu de Sus.

Subiecte în articol: Vișeu de Sus Maramureș
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania