Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, precizări după moțiune: „Am avut de toate în acest spectacol. Ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul”

Cristian Tudor Popescu, precizări după moțiune: „Am avut de toate în acest spectacol. Ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat dezbaterea moțiunii din Parlament, în urma căreia Guvernul Orban a fost demis, catalogând-o drept, un meci de wrestling, unde loviturile sunt „fake”, de tipul „ia-l de pe mine că-l omor”.

„Ar fi trebuit să taie bilete și să lase publicul să intre la Parlament și să vadă ce s-a întâmplat acolo. Avem melodrama totală. Avem comedia, melodrama, dramedia. Tot ce am văzut azi în Parlament, un spectacol pentru care ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul, mai face un ban, că sunt mai sărăcuți, și oamenii ar fi câștigat și ei ceva, văzând în direct un astfel de spectacol, pentru că în rest nu au văzut nimic”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Gazetarul a comparat dezbaterea de astăzi cu un meci de wrestling.

„Există un sport pârât numit wrestling, în care Gorila vie din Colorado se bate cu Monstrul aproape negru din Dakota. Și vin ăștia cu pachete uriașe de mușchi la purtători, vopsiți, figuri înspăimântătoare, și-și dau tot felul de lovituri care sunt fake, nu sunt adevărate, asta e tehnica acestui sport pârât, să pară că-i spargi capul, că-l dai de pământ, că-l joci în picioare și, de fapt, să nu-i faci nimic. Cam asta am văzut și în Parlament, secvențe de tipul: „ia-l de pe mine, că-l omor”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Subiecte în articol: motiune de cenzura
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!