Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție incredibilă după ce Simona Halep a devenit numărul 1 mondial

Cristian Tudor Popescu, reacție incredibilă după ce Simona Halep a devenit numărul 1 mondial

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria superbă a Simonei Halep în fața Jelenei Ostapenko și clipa în care a devenit numărul 1 mondial.

"Extraordinari chinezii, bravo. Am auzit multe strigăte Hai, Simona. Istovită nu e în niciun caz, e obosită psihic, dar important e să-ți păstrezi calmul în fața acelor torpile pe care le expediază Ostapenko. Să fim corecți și lucizi, Ostapenko are un ritm de lovire tare cel mai puternic din circuit. Dacă această jucătoare, pe care eu nu o simpatizez, dacă se ordonează, are perspective în continuare. Nu are mare importanță cât stă numărul 1 mondial, sigur, e minunat că o româncă e în premieră absolută numărul 1 mondial. Dar nu acest număr 1 e important și Pliskova a fost număr 1 și Muguruza a fost. Acum nu mai e. Valorile sunt egalizate la vârful tenisului feminin. Important este că Simona joacă altceva și cu jocul pe care l-a arătat aici, cu barierele mentale pe care le-a spart, Șarapova, Ostapenko, aștept cu nerăbdare Turneul Campioanelor și anul viitor, un turneu de mare șlem", a declarat Cristian Tudor Popescu, la o televiziune de știri.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va fi numărul unu mondial de luni, după ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, sâmbătă, în urma victoriei cu 6-2, 6-4 în fața letonei Jelena Ostapenko.

Subiecte în articol: Simona Halep tenis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!