Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cristina s-a căsătorit și a făcut doi copii cu omul pe care îl iubea. Doar că în realitate, femeia din Sighetu Marmației ducea o viață de coșmar. Așa că a decis să divorțeze. Dar bărbatul nu s-a împăcat nicio clipă cu această decizie

Cristina s-a căsătorit și a făcut doi copii cu omul pe care îl iubea. Doar că în realitate, femeia din Sighetu Marmației ducea o viață de coșmar. Așa că a decis să divorțeze. Dar bărbatul nu s-a împăcat nicio clipă cu această decizie

Cristina s-a căsătorit și a făcut doi copii cu omul pe care îl iubea.

Doar că în realitatea, viața pe care și-a dorit-o nu era deloc una idilică, ci una de coșmar. Femeia din Sighetu Marmației avea parte de bătăi și violențe în mod regulat, așa că a decis să divorțeze.

În plus, pentru că se temea pentru viața ei și a celor doi copii, a obținut și un ordin de restricție. Doar că, joi, soțul ei nu a ținut cont de el și a venit în casa lor. 

A fost înjunghiată în apartamentul în care locuia situat în cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei. A murit pe masa de operaţie, după ce medicii s-au luptat ore în şire să îi salveze viaţa.  Doi copii, de șase, repectiv 10 ani, au rămas orfani de mamă. 

Tatăl lor urmează să plătească pentru fapta sa. 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite