Antena 3 CNN Show Showbiz Cu ce se alege Brigitte după divorţul de Ilie Năstase

Cu ce se alege Brigitte după divorţul de Ilie Năstase

A decis să pună punct mariajului cu Ilie Năstase, chiar de ziua ei, dar Brigitte rămâne cu o mică avere în urma acestei despărțiri.

În urma unei convenţii matrimoniale, adică un act prin care ambii parteneri îşi dau acordul în scris ca bunurile dobândite în timpul căsniciei să nu fie împărţite după ce divorţează, frumoasa brunetă rămâne cu trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux.

Astfel, Brigitte şi-a pus la adăpost darurile şi anume bunuri imobiliare, bijuterii şi afaceri care valorează peste un milion de euro.  În 2010, Ilie i-a cumpărat un apartament cu trei dormitoare şi trei băi în zona de Nord a Bucureştiului, care valorează 500.000 de euro.

Apoi, în 2011, o casă la Dumbrăviţa pe care a achitat 80.000 de euro. În 2016, bruneta şi-a adăugat în palmares un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, iar în vara lui 2017, un apartament la mare, în valoare de 100.000 de euro, scrie Click.

În plus, bruneta vrea şi numele de ”Năstase”!

Subiecte în articol: Ilie Nastase Brigitte Năstase avere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"