Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Culisele coregrafiei de pe Arena Naţională. Autorii farsei care a făcut înconjurul lumii au avut inițial alt plan

Culisele coregrafiei de pe Arena Naţională. Autorii farsei care a făcut înconjurul lumii au avut inițial alt plan

”Capcana” pe care dinamoviştii le-au întins-o steliştilor la meciul de marţi seară este cea mai mare umilinţă la care fanii ”câinilor” şi-au supus rivalii până acum. Reporterii cancan.ro l-au găsit pe ”creierul” acestei farse, persoana care a gândit pas cu pas această operaţiune.

Pentru a pune în scenă acest moment, un grup de suporteri ai lui Dinamo a realizat un site-fantomă, respectiv www.coreostil.de (site-ul a fost între timp dezactivat), l-au contactat pe Gigi Becali de pe o cartelă cu număr de Germania şi i-au spus că reprezintă o firmă care este specializată în crearea unor asemenea coregrafii. Pentru a fi credibili, dinamoviştii au angajat o profesoară de germană şi au postat mai multe texte pe siteul-fantomă, prin care îşi treceau în ”portofoliul” firmei coregrafii 3D pentru Borussia Dortmund, dar şi pentru alte echipe din Bundesliga. Patronul Stelei a ”muşcat” astfel momeala şi şi-a dat acceptul ca ”firma germană” să se ocupe de coregrafie şi la meciul cu Manchester City.

Reporterii siteului nr. 1 din România au vorbit cu doi dintre cei care au premeditat întregul plan. În spatele anonimatului, aceştia ne-au povestit cum s-a derulat totul: ”Ideea era mai veche. Iniţial, am vrut să facem asta în aprilie, la returul din semfinalele Cupei dintre Steaua şi Dinamo.

Continuarea, pe cancan.ro.

Subiecte în articol: Gigi Becali
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș