Antena 3 CNN Actualitate Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Interpretul de manele Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, iar apoi a intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, lovind o maşină şi fugind.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Reamintim că maşina în care se afla Culiţă Sterp s-a ciocnit cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.

Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depășit-o probabil.

Culiță Sterp, reținut pentru 24 de ore, după accidentul rutier produs în Cluj

Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Joi seară, Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea lui Culiţă Sterp pentru 24 de ore. 

Iată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere!

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
 

Subiecte în articol: Culiţă Sterp control judiciar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România