Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a apărut Delia îmbrăcată la iUmor. Bendeac și Cheloo au râs cu lacrimi - FOTO

Cum a apărut Delia îmbrăcată la iUmor. Bendeac și Cheloo au râs cu lacrimi - FOTO

iUMOR LIVE la ANTENA 1. Prezena feminină din juriul ”iUmor” are în fiecare zi câte o surpriză pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac i Cheloo, în ceea ce privete apariia sa. Delia este de fiecare dată pata de culoare de la pupitrul jurailor, însă una dintre inutele sale a atras atenia celor doi colegi mai multe decât oricare alta!

Fie că este vorba de o inută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia tie cum să iasă în evidenă. Aa s-a întâmplat în cazul unei inute pe care artista a completat-o cu un turban auriu. ”De ce investeti în machiaj, în păr, dacă apoi îi pui aa ceva în cap? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăi ca o bomboană de brad din `82”, i-a spus Cheloo amuzat colegei sale, în timp ce Mihai Bendeac i-a luat apărarea. ”Arăi foarte bine, ai stil”, a spus actorul.

Ce i-a răspuns Delia colegului său, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, în ediia cu numărul 12 a emisiunii ”iUmor”. Cea de-a 12 ediie ”iUmor” din acest sezon este i ultima în care telespectatorii au ocazia de a-i vota preferaii. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, urmând ca duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câtigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Subiecte în articol: Delia cheloo iUmor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile