Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul are un nou logo! Cum arată semnul reprezentativ pentru Capitală

Bucureştiul are un nou logo! Cum arată semnul reprezentativ pentru Capitală

de S.T.    |   

Primăria Municipiului Bucureşti a desemnat un alt câștigător în concursul pentru un logo al Capitalei.

Dintr-un total de 230 de înscrieri au fost validate 204, care au fost punctate de juriu în funcţie de cinci criterii: relevanţa pentru tema concursului; design atractiv; originalitate (îmbinarea elementelor care ilustrează tradiţia istorică a Bucureştiului cu tendinţele actuale); funcţionalitate (vizibilitate şi lizibilitate, să fie uşor recognoscibil, să poată fi imprimat şi pe suprafeţe mici fără să se piardă detalii esenţiale); adaptabilitate (să permită declinarea ulterioară a unor branduri sectoriale).



În perioada imediat următoare vor fi făcute publice toate lucrările care s-au încadrat cu succes, fie şi parţial, în tema concursului, precizează PMB.

Premiul este în valoare de 50.000 de lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp şi spaţiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea municipiului Bucureşti, pentru utilizarea lucrării declarată câştigătoare.

Primăria Capitalei a luat decizia descalificării lucrării prezentate de Narcis Teodor Lupou în cadrul concursului pentru stabilirea unui logo al Bucureştiului, având în vedere asemănarea foarte mare dintre aceasta şi unul dintre logo-urile oraşului Taipei.

Subiecte în articol: logo concurs
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american