Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum sa alegi cea mai buna alternativa de rent a car Bucuresti

Cum sa alegi cea mai buna alternativa de rent a car Bucuresti

Atunci cand vine vorba de destinatii frumoase in care iti poti petrece vacanta sau cateva zile dupa o saptamana plina la locul de munca, Bucurestiul este un oras extrem de ofertant, aici o sa gasesti o multime de locuri pe care le poti vizita si iti poti petrece clipe de neuitat.

de Georgiana Adam    |   

Capitala este un oras mare si extrem de ofertant atunci cand esti in cautarea unei locatii in care sa iti petreci timpul liber, vei gasii o multime de parcuri, de asemenea un patrimoniu arhitectural impresionant dar si locuri in care iti vei putea petrece noaptea , evenimente culturale si o multime de muzee.

Din acest motiv zilnic Bucurestiul este tranzitat de o multime de turisti straini care aleg sa petreaca aici clipe de neuitat, pentru ca totul sa decurga foarte bine si pentru a vizita cat mai multe locuri si pentru a te bucura din plin de sederea ta aici, ar fi indicat sa inchiriezi o masina cu care sa vizitezi frumusetile din oras.

Ati avea la dispozitie o multime de alte alternative, de la transport in comun si pana la taxiuri, metrou sau tren direct din aeroport, insa acestea va pot tine destul de mult pe drumuri, in schimb daca alegi o oferta de de la o companie potrivita te vei relaxa la maxim, vei putea sa parcurgi fara costuri suplimentare cati km iti doresti si nu in ultimul rand daca vei alege compania potrivita te vei bucura de un tarif cat se poate de atractiv si de accesibil indiferent de clasa sau de tipul masinii pe care ai nevoie sa o inchiriezi.

Daca vreti sa va bucurati de cele mai bune si mai accesibile masini cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pot fi solutia cea mai buna atunci cand doriti o masina direct din aeroport sau doriti ca aceasta sa va fie livrata la hotelul in care alegeti sa va cazati in capitala. Cu o masina inchiriata de la ei veti putea sa explorati capitala sau puteti sa calatoriti si in afara acesteia, va puteti petrece cateva zile la munte sau la mare.

Transportul in coum s-ar putea sa nu circule exact in locatiile in care v-ati propus sa calatoriti sau sa nu functioneze in perioada noptii, de aceea ofertele de rent a car Bucuresti - inchirieri auto sunt cea mai buna optiune pe care va puteti baza pe timpul sederii dumneavoastra in capitala.

Pentru a va bucura de cele mai bune masini din cadrul ofertelor de rent a car Bucuresti sau Otopeni specialistii va recomanda sa urmati cateva sugestii astfel incat sa va bucurati intotdeauna de tarife cat se poate de avantajoase indiferent de clasa masinii de care aveti nevoie.

Analizati diferitele optiuni ale companiilor

Intotdeauna turistii sunt destul de preocupati de locul in care isi petrec vacanta, de locatia in care se vor caza , de meniul pe care il au , multi dintre acestia petrec ore in sir pentru a gasii cea mai buna optiune. Si atunci cand va propuneti sa alegeti un serviciu de inchirieri auto ar trebuii sa faceti la fel, este indicat sa comparati ofertele pe care vi le pun la dispozitie firmele de profil, sa consultati fiecare detaliu astfel incat sa obtineti intotdeauna o oferta cat se poate de avantajoasa de rent a car. Pe

ntru a va putea bucura intotdeauna de cele mai avantajoase oferte, este indicat sa inchiriati masina din timp, de obicei agentiile ce furnizeaza astfel de servicii au reduceri destul de mari in timpul anului.

Trebuie sa va asigurati ca ati obtinut cele mai bune tarife, puteti face asta destul de usor, aveti la dispozitie in mediul online o multime de aplicatii pe care le ofera companiile, de exemplu daca ii veti alege pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro veti descoperii pe siteul acestora un formular de comanda in care veti putea sa introduceti datele de preluare dar si pe cele predare ale autoturismului si vi se vor afisa preturile pentru masinile din flota acestora.

Aveti optiunea sa alegeti un model din gama economica, o masina de lux sau un model compact, de asemenea masina va putea fi aleasa si in functie de transmisia acesteia, ei va ofera versiuni manuale dar si masini din gama automata. Exista companii care de multe ori au oferte exclusiviste si nu sunt dispuse sa negocieze tarifele, este important sa gasiti o companie cu care sa puteti negocia preturile mai ales atunci cand inchiriati o masina pentru o perioada mai lunga de timp.

Un serviciu de pe termen mai lung va poate ajuta sa economisiti sume mult mai mari de bani in comparatie cu inchirierea unei masini pentru cateva zile, puteti sa evitati si perioadele aglomerate ale anului atunci cand va propuneti sa economisiti. Inainte de a lua decizia finala de inchiriere a unei masini este indicat sa studiati cat mai multe oferte cu putinta, sa comparati tarifele si sa o alegeti pe cea mai avantajoasa pentru calatoria dumneavoastra.

Pacgetele pe care le ofera agentiile de inchirieri auto pot sa includa diverse beneficii cum ar fi livrarea masinilor la aeroport sau la locatie, de asemenea asistenta rutiera care trebuie sa se regaseasca in cadrul ofertei unei companii de inchirieri auto Bucuresti cu o reputatie foarte buna.

Este indicat ca intotdeauna sa va orientati catre ofertele si serviciile uneo companii de rent a car cu o reputatie cat se poate de buna, daca ati reusit sa economisiti ceva bani pentru concediu si ati gasit o locatie foarte buna pentru cazare, la fel ar trebuii ca si masina pe care va urma sa o inchiriati sa se incadreze in aceiasi tendinta, daca veti cauta mai multe oferte cu siguranta veti gasii un pret cat se poate de avantajos de fiecare data.

Serviciile anumitor companii de inchirieri auto Bucuresti pot fi uneori extrem de costisitoare, in schimb la Rent-a-car-otopeni.ro veti beneficia intotdeauna de cel mai bun si mai avantajos raport intre calitate si pret, flota acestora de masini este una destul de diversificata, veti gasii orice tip de autoturism aveti nevoie, de la clasa mica si pana la masini spatioase, modele adresate unui numar mai mare de persoane dar si masini de lux la cele mai bune preturi de pe piata. In momentul in care v-ati hotarat sa ii alegeti ca parteneri pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti va trebuii sa aveti la dumneavoastra in original permisul de conducere si sa il prezentati reprezentantilor societatii in momentul in care veti ridica masina.

Cerintele acestea in privinta varstei soferului dar si in ceea ce priveste vechimea permisului de conducere sunt de multe ori similare in marea majoritate a companiilor, ar trebuii sa aveti minim 21 de ani si vechimea permisului sa fie de minim un an de zile indiferent de clasa masinii de care veti avea nevoie, daca nu indepliniti aceste conditii veti putea sa optati si pentru oferte de inchirieri masini cu sofer.

Veti gasii de cele mai multe ori ofertele care va intereseaza la o simpla cautare pe internet. Trebuie sa va asigurati ca intotdeauna veti alege masini noi si sigure, bine intretinute astfel incat pe langa confort sa va puteti bucura si de siguranta condusului.

Alegeti o masina potrivita

Foarte multi clienti care se orienteaza catre serviciile de inchirieri auto in Bucuresti sau in Otopeni nu stiu de la inceput ce masina ar trebuii sa aleaga, este important ca pe langa oferta de pret cea mai buna sa alegeti si o masina care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra de calatorie, daca veniti intr-o scurta vizita de afaceri si trebuie sa aveti o imagine impecabila, cu siguranta o masina din gama celor de lux ar putea sa fie una dintre cele mai bune optiuni, de asemenea daca aveti de parcurs mai multi km prin oras, cu o masina de dimensiuni mai mici ati putea sa va strecurati destul de usor.

Grupurile mai mari de persoane daca au nevoie de o oferta personalizata de inchirieri auto Bucuresti la Rent-a-car-otopeni.ro au posibilitatea sa aleaga o masina de dimensiuni mai mari si cu mai mult loc pentru pasageri, in acest caz ei pot sa conteze pe autoturismele de 7 sau de 9 locuri.

Daca nu stiti ce tip de masina vi se va potrivii in calatorie la ei veti gasii suport din partea personalului cu care va puteti consulta in privinta modelului de care aveti cea mai mare nevoie. Avantajul pe care ei vi-l ofera este ca veti putea sa ridicati masina pe care o veti inchiria direct din aeroportul Otopeni, indiferent de ora la care o sa aterizati veti fi asteptat aici de un reprezentant al societatii, nu trebuie sa va mai deplasati la alta locatie, semnati contractul si ridicati masina direct din terminalul sosiri.

Cititi termenii si conditiile de inchiriere 

Multi clienti omit sa citeasca in mod cat se poate de amanuntit termenii si conditiile de inchiriere pe care ii impun companiile si rezerva masina fara sa ii consulte, este important sa stabiliti inca de la inceput ce drepturi dar si ce obligatii va revin pe toata durata cat se va desfasura contractul de inchirieri auto Otopeni , daca veti constata in momentul in care veti ridica masina ca aceasta prezinta ceva dauna sau zgarieturi este important ca acestea sa fie trecute in contract, in modul acesta veti evita situatiile neplacute sau retinerea partiala sau totala a garantiei.

Garantia este o taxa care se retine pentru orice tip de masina pe care o veti inchiria, valoarea acesteia este diferita in functie de modelul auto pe care il veti alege, daca va orientati catre gama mica si economica aceasta poate fi de 100 de euro, in situatia in care va orientati catre masini din clasa superioara poate sa fie de cateva sute de euro.

De ce sa ii alegeti ca parteneri pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro

Daca aveti nevoie de o masina in perioada urmatoare va puteti baza pe cele mai bune si mai avantajoase oferte de  companie cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate, la ei o sa gasiti masini de buna calitate, servicii transparente fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Avantajele de care va bucurati din colaborarea cu ei sunt:

  • Rezervarea masinii se poate face in avans

  • Livrarea se va face la adresa clientului din capitala sau la aeroport indiferent de ora

  • Asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului

  • Transparenta

  • Inlocuirea masinii in cazul in care cea inchiriata se va defecta

Indiferent de motivul pentru care vei inchiria o masina in perioada urmatoare, te vei putea bucura de cele mai avantajoase oferte, vei avea parte de o experienta placuta la volanul unei masini de cea mai buna calitate, daca doriti sa faceti o rezervare si sa obtineti un autoturism nou si sigur rezerva o masina pe site.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște