Antena 3 CNN Externe CUTREMUR în Albania - Bilanţul deceselor a ajuns la 48 de morţi şi aproape 800 de răniţi

CUTREMUR în Albania - Bilanţul deceselor a ajuns la 48 de morţi şi aproape 800 de răniţi

de S.T.    |   

CUTREMUR. Bilanţul cutremurului de marţi, din Albania, a ajuns la 48 de morţi şi aproape 800 de răniţi. Iar replicile par să nu mai înceteze: chiar în această noapte s-a produs un seism de magnitudine 4,6.

Sute de oameni sunt în spital, unii în stare gravă. Alte câteva mii au rămas pe drumuri. Mulţi mai au doar hainele de pe ei.

CUTREMUR. Cutremurul din Albania s-a produs marţi noapte şi a avut 6,4 pe richter. A fost la o adâncime de doar 10 kilometri, la intersecţia a două plăci tectonice: europeană şi africană.

Şansele de a găsi supravieţuitori scad cu fiecare oră ce trece de la cel mai violent care a afectat această ţară din Balcani în ultimele decenii.

CUTREMUR. Albania a decretat miercuri stare de urgenţă în cele două oraşe cel mai puternic afectate, Durres de pe coasta Mării Adriatice şi Thumane, la nord de capitala Tirana.

Echipe internaţionale formate din sute de salvatori caută în continuare supravieţuitori printre ruinele clădirilor prăbuşite.

Subiecte în articol: spital replici seism Albania cutremur
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"