Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu, mărturisire inedită: ”Pe domnul Rizea l-am abordat personal o singură dată în viața aceasta”

Dana Grecu, mărturisire inedită: ”Pe domnul Rizea l-am abordat personal o singură dată în viața aceasta”

Dana Grecu a povestit, la emisiunea La ordinea zilei, un scurt episod care îl are drept protagonist pe fostul deputat Cristian Rizea, acuzat de administratorul unui hotel că a plecat fără să-și achite cheltuielile cu cazarea.

”Pe domnul Rizea l-am abordat personal o singură dată în viața aceasta. Venise la o emisiune, eram pe hol la protocol, și vorbeam disperată despre situația unei doamne care a fost șef de Departament în Ministerul de Finanțe, pe care o arestaseră aștia în dosarul cu ANRP-ul”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

A mâncat și a băut de 10.000 de euro și a fugit fără să plătească

Dana Grecu a explicat că situația respectivei femei era disperată, avea un copil în facultate, bărbatul era foarte bolnav, iar ea nu își mai găsea de muncă, după ce fusese arestată.

”Femeia ceruse de vreo două ori să plece din comisia aia blestemată, dar nu a lăsat-o ministrul. Era ordin de serviciu. Și a rămas femeia fără serviciu. Nu putea să mai meargă la minister (...) Și prietenul Rizea trecea prin fața mea și i-am spus, poate aveți pe cineva cu bani, poate are nevoie cineva de un contabil. Ajutați-o! Iar răspunsul lui a fost: sigur că da! L-ați mai văzut pe Rizea? Niciodată!”


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște