Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Rogoz, atacată dur pe Facebook. Reacția vedetei este incredibilă

Dana Rogoz, atacată dur pe Facebook. Reacția vedetei este incredibilă

Dana Rogoz a avut parte de critici dure din partea unei prietene virtuale. „Tunsoarea și culoarea părului te îmbătrânesc”, a comentat imediat o persoană în dreptul imaginii.

Pe fază, Dana a răspuns politicos, precizând că este vorba despre culoarea ei naturală, modificată puțin, probabil, de condițiile în care a fost făcută fotografia. ”E aceeași culoare pe care o aveam și înainte, chiar dacă în această poză pare alta. E părul meu 100% natural.”

În ajutorul Danei au mai sărit câțiva comentatori, iar discuția degenerat repede, aceștia din urmă fiind acuzați că încearcă s-o ”perieze” pe vedetă. ”Hahaha, ce amuzant! Ideea este ca tunsoarea scurtă îmbătrânește atunci când fizionomia feței nu este perfectă. Nasul tău mare și dinții strâmbi îți ies în evidență de când te-ai tuns așa de scurt. Acum ți-e mai clar sau aștepți să te mai perie aiurea și alții?”

Dana nu și-a pierdut însă calmul și a explicat că nu are nicio problemă cu felul în care arată. ”Oamenii cu poza de profil cu un animăluț drăgălaș, o floare sau mai știu eu ce simbol haioșel sunt de cele mai multe ori complexați de felul în care arată - fapt care îi determină să judece și aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei - și/sau sunt jenați de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descărca-te cum poți sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact așa cum sunt.”

 

Subiecte în articol: Dana Rogoz atac dur Facebook
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România