Antena 3 CNN Externe Polițist ucis în timp ce încerca să salveze afacerea unui prieten, în timpul prostelor. Donald Trump: ”Respect”

Polițist ucis în timp ce încerca să salveze afacerea unui prieten, în timpul prostelor. Donald Trump: ”Respect”

Un căpitan de poliție pensionat a fost împușcat mortal de hoții care intraseră în magazinul de amanet al prietenului său.

David Dorn, în vârstă de 77 de ani, a fost găsit mort pe trotuarul din fața magazinului ”Lee's Pawn & Jewelry”, la primele ore ale dimineții. 

Filmările și furtul de la magazinul de bijuterii a fost filmat și postat pe o rețea socială, însă filmulețul a fost eliminat între timp. 

Dorn era bun prieten cu proprietarul magazinului și verifica frecvent afacerea, mai ales în ultimele zile, de când au loc proteste de amploare în urma uciderii lui George Floyd. 

Căpitanul a servit 38 de ani poliției din Saint Louis, până în 2007, când s-a pensionat. De atunci, a devenit comandantul unei secții mici de poliție din Moline Acres, un orășel mic de la periferia Saint Louis. 

Un martor al filmulețului postat pe rețeaua socială a declarat că imaginile ”l-au îmbolnăvit”. 

Marquaello Futrell a scris: „Un om tocmai a fost împușcat și ucis în fața magazinului ”Lee's Pawn & Jewelry”. Imaginile m-au îmbolnăvit”.

Acesta a sugerat ca martorii oculari nu l-au ajutat pe Dorn după ce a fost împușcat.

„Este una să fii victima unui jaf, sau atac, dar să plutești în propriul sânge și să nu primești ajutor, să ai în jur doar oameni care fac live pe Facebook cu moartea ta. Sunt supărat și nu pot să dorm! ", a declarat acesta. 

Moartea căpitanului a avut loc într-o noapte sângeroasă din Saint Louis, în care 4 polițiști au fost împușcați, alții au fost loviți cu pietre, iar magazinele au fost jefuite și incendiate. 

Polițistul a fost omagiat chiar și de președintele SUA, Donald Trump, care a scris pe o rețea socială: „Respect pentru familia lui David Dorn, un mare căpitan de poliție din St. Louis. Îi onorăm pe polițiștii noștri, poate mai mult ca niciodată. Mulțumesc!'

Sursa: Dailymail

Subiecte în articol: david dorn
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!