Antena 3 CNN Politică Un deputat din Alba îşi vinde maşina ca să îşi plătească factura la energie electrică

Un deputat din Alba îşi vinde maşina ca să îşi plătească factura la energie electrică

Un deputat din Alba a anunțat că dorește să își vândă mașina, pentru a-și putea achita factura la curent.

de Andrei Naiţă    |   

Autoturismul a fost scos la vânzare cu puțin peste 2.400 de lei, adică exact valoarea facturii. 

Deputatul Daniel Gheorghe Rusu, de la Partidul Alternativa Dreaptă, dorește să vândă autoturismul fabricat în anul 2002 cu 2.460 de lei adică, exact valoarea facturii la energie electrică. 

În anunțul de vânzare, parlamentarul a atașat și o poză cu factura. Astfel, se poate observa că a fost facturat pentru perioada mai-septembrie de către furnizor și că indexul a fost stabilit în urma unei estimări. 

După postarea anunțului au existat numeroase comentarii. Mai multe persoane s-au arătat interesate să cumpere autoturismul, în timp ce alte comentarii sunt legate de întâmplări similare cu facturi uriașe primite de consumatori. 

În unul dintre comentarii, deputatul explică faptul că această ultimă factură primită de el nu reflectă consumul real, având în vedere că este plecat 23 de zile pe lună la București, iar soția sa lucrează până târziu, așadar nu consumă foarte mult curent. 

În același anunț, parlamentarul Daniel Rusu mai spune că anunțul privind vânzarea autoturismului în vederea achitării facturii la curent nu este o glumă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș