Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirea unor foști colegi despre șoferul care a provocat tragedia din Ialomița. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Dezvăluirea unor foști colegi despre șoferul care a provocat tragedia din Ialomița. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Șoferul de TIR care a intrat pe contrasens și a provocat tragedia din Ialomița, soldată cu zece morți, avea momente în care ațipea la volan, susțin colegii bărbatului, potrivit stirileprotv.ro.

Foștii săi colegi susțin că au asistat la astfel de episoade care i-au înspăimântat. Nici anchetatorii nu exclud această variantă, dar iau în calcul și neadaptarea vitezei la condițiile de drum sau chiar o problemă de sănătate.

Tahograma mașinii a fost făcută publică

Se pare că șoferul TIR-ului care a provocat tragedia conducea cu o viteză regulamentară, de 58 de kilometri pe oră. Cel puţin aşa arată tahograma maşinii. Pe de altă parte microbuzul era condus cu 92 de km/h.

La momentul incidentului drumul era în curbă, iar șoferul a intrat în curbă ținând volanului drept, fără să schițeze nici cea mai mică intenția de a trage de volan și de a urma linia drumului, așa cum ar fi trebuit. Acesta este și motivul pentru ca TIR-ul a intrat per contrasens și s-a izbit de microbuz.

Subiecte în articol: sofer de tir
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște