Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile despre banii mafiei. Cine ascunde seiful lui Cocoș în Dubai

Dezvăluiri incredibile despre banii mafiei. Cine ascunde seiful lui Cocoș în Dubai

Rețeaua complicată prin care s-au scurs 9 milioane șpagă din dosarul Microsoft scoate la iveală un nou paravan al cuplului Elena Udrea - Dorin Cocoș, precum și posibile proprietăți ale acestora în afara României.

Potrivit dosarului instrumentat de DNA, compania D-Con.net, controlată de Claudiu Florică, artizanul afacerii Microsoft, a virat șpaga pe care trebuia să o primească intermediarul Dorin Cocoș în contul căsuței poștale Barrwingood Investment LTD Elveția,, deschisa de Dinu Pescariu chiar în acest scop.

Offshore-ul în cauză efectua în continuare plăți în valoare de 9.620.000 de euro într-un cont al afaceristului Dinu Pescariu.

De asemenea, au fost virați 500 de mii de euro către compania chinezească Shenzen WhP Industrial Co LTD, care a furnizat materialele electorale ale PDL pentru campania lui Traian Băsescu din 2009, și încă 100 de mii de euro către Magre&CO GESMBH.

Sora lui Jean de la Craiova, patroană pe banii lui Cocoș

În 14 decembrie 2011, Pescariu a virat într-un cont al Ruxandrei Doina Dumitrache, deschis în Dubai, suma de 120.039,99 euro, la 21 decembrie 2011 încă 100.040,26 euro, iar în 30 ianuarie 2012, o sumă identică.

Ruxandra Doina Dumitrache este nimeni alta decât patroana restaurantului de lux românesc din Dubai, despre care se ştie că, în realitate, aparţine cuplului Udrea-Cocoş. Totodată, Ruxandra Doina Dumitrache este sora lui Jean de la Craiova.

 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani