Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dorința bizară pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Dorința bizară pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Nicolae Ceaușescu era în pas cu moda când venea vorba de vestimentație și nu numai.

Mai mulți oameni apropiați ai fostului președinte comunist au dezvăluit că acesta avea o fixație pentru buclele sale care erau aranjate zilnic de mai mulți frizeri.

Nicolae Ceaușescu a avut încă din perioada tinereții părul ușor ondulat și le cerea întotdeauna frizerilor săi să-i accentueze și mai mult buclele. Se pare că Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru podoaba sa capilară pe care o afișa mereu cu mândrie, scrie Fanatik.ro.

Mai mulți frizeri lucrau zilnic la buclele lui Ceaușescu care erau aranjate cu mare grijă. Și Elena Ceaușescu avea o grijă specială pentru părul său și se asigura că o coafeză îi tapa podoaba capilară până la forma pe care o dorea și apoi i se făcea un coc.

Nicolae Ceaușescu și soția sa erau mereu în pas cu moda și aveau numeroase extravaganțe. Elena Ceaușescu avea numai blănuri naturale, bijuterii scumpe și încerca să o copieze pe Patricia Nixon, nu doar vestimentar, cât și legat de comportament. Hainele lor erau stropite cu cele mai scumpe și fine parfumuri.

 

Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu elena ceausescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate