Antena 3 CNN Actualitate Două românce au moștenit o avere colosală după moartea italianului bogat pe care l-au îngrijit. Cum au reușit rudele să le pună bețe în roate

Două românce au moștenit o avere colosală după moartea italianului bogat pe care l-au îngrijit. Cum au reușit rudele să le pună bețe în roate

Două românce care au îngrijit un italian bogat în localitatea Fabriano, provincia Ancona, au avut parte de surpriza vieții lor, în 2018, când bărbatul a decis să le lase prin testament averea de peste un milion de dolari.

de Cristina Tudorache    |   

Italianul, care nu avea soție și copii, a decedat anul acesta în martie, la 66 de ani. Cele două românce, în vârstă de 42 și 31 de ani, care au avut grijă de el în ultimii ani, au vrut să-i revendice averea în valoare de peste un milion de dolari, moștenită prin testamentul complet legal, însă au avut o surpriză după ce rudele mai îndepărtate ale bărbatului le-au pus bețe în roate.

Două românce au moștenit o avere colosală după moartea italianului bogat pe care l-au îngrijit

Astfel verișoarele defunctului au contestat testamentul motivând că italianul nu se afla în deplinătatea facultăților mintale atunci când a semnat, semnalează presa din regiunea italiană.

Deși toate probele adunate între timp arată că testamentul este legal și nu există dubii în privința împrejurărilor în care a fost încheiat, și că româncele sunt moștenitoare de drept, așa cum și-a dorit defunctul, tribunalul din Ancona a blocat procedura de revendicare a averii după depunerea contestației din partea rudelor. Acestea au reușit să pună sechestru pe toate bunurile și conturile bărbatului până la o decizie definitivă a tribunalului.

„Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

Acum cele două românce sunt la mâna instanțelor italiene și așteaptă decizia definitivă pentru a intra în posesia averii colosale - peste un milion de dolari.

Subiecte în articol: romance avere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM