Antena 3 CNN Life E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! 

E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! 

Fulvia Pellegrino a avut tulburari de personalitate inca de cand era mica. Totul a culminat cu momentul in care si-a dat seama ca vrea sa fie barbat. Cu toate ca isi dorea extrem de mult acest lucru, i-a fost frica sa se exteriorizeze, mai ales din cauza faptului ca tatal ei, preot, nu ar fi acceptat niciodata acest lucru.

Acesta a fost si motivul pentru care a inceput o serie de operatii estetice care nu se mai termina de atunci. "Daca tot o sa raman femeie, macar sa arat perfect", si-a spus ea.

Fulvia a cheltuit pana acum peste 76.000 de euro pe interventii chirurgicale: Doua implanturi de sani, doua liposuctii, o rinoplastie si, atentie, peste 150 de modificari la pometi si buze.

Astfel, ea a ajuns sa arate sinistru, insa nu isi da seama de acest lucru si spune ca nu se va opri pana cand nu va ajunge la perfectiunea la care viseaza.

Subiecte în articol: operatii femeie interventii buze
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște