Antena 3 CNN Externe Echipa a fost umilită în Liga Campionilor, iar patronul tocmai a fost arestat! 1,4 miliarde mascate în societăți-paravan din paradisul fiscal

Echipa a fost umilită în Liga Campionilor, iar patronul tocmai a fost arestat! 1,4 miliarde mascate în societăți-paravan din paradisul fiscal

Dmitri Rîbolovlev, patronul lui AS Monaco, a fost reținut de poliția din Principat. Acuzațiile care i se aduc sunt de trafic de influență și corupție. 

Magnatul rus cu o avere de 6,8 miliarde de dolari, potrivit Forbes, avea probleme cu fair-play-ul financiar în 2014, după ce investise 160 de milioane numai în transferuri cu un an înainte. Și a pus la cale un plan pentru a fenta UEFA. O structură financiară ascunsă în paradisul fiscal, dezvăluie site-ul francez de investigații Mediapart.

A încheiat un acord cu AIM Digital Imaging, o agenție de marketing sportiv, în realitate o societate offshore înregistrată în Hong Kong. AIM urma să achite, timp de 10 ani, 140 de milioane de euro pe sezon clubului monegasc. În total, 1,4 miliarde, scrie gsp.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare