Antena 3 CNN Actualitate Ediţie eveniment la Antena 3, transmisă live pe marile ecrane ale Centrului Comercial Cocor din București | Kamala Harris, vicepreşedintele SUA, vizită istorică în România

Ediţie eveniment la Antena 3, transmisă live pe marile ecrane ale Centrului Comercial Cocor din București | Kamala Harris, vicepreşedintele SUA, vizită istorică în România

Antena 3 transmite în direct vizita vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, la București. Imaginile evenimentului istoric, difuzate la Antena 3, sunt transmise live pe panourile uriașe ale Centrului Comercial Cocor din București. Antena 3 a pregătit o ediţie eveniment cu ocazia vizitei Kamalei Harris.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Vicepreședintele SUA vizitează vineri România pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu aliații de pe flancul estic al NATO.

Președintele României, Klaus Iohannis, și vicepreședintele SUA, Kamala Harris, vor discuta despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare și apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creșterii în continuare a prezenței militare americane și aliate în România, ca măsură suplimentară de asigurare a securității țării noastre și a întregii regiuni. De asemenea, va fi abordată coordonarea, în continuare, a comunității transatlantice privind adoptarea de noi sancțiuni privind Rusia.

Când toată lumea e cu ochii pe România, tu ești cu ochii pe Antena 3!

Aici ai cea mai bună acoperire jurnalistică, urmăreşti pas cu pas, minut cu minut, cuvânt cu cuvânt.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta