Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat si cu 5 ani garantie, ideale intr-o toamna urata

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si cu 5 ani garantie, ideale intr-o toamna urata

eMAG reduceri masini de spalat. A venit toamna, iar vremea urata si-a intrat serios in drepturi. Si cum copiii au inceput si ei scoala, parca se strang tot mai multe haine murdare, de multe ori dificil de curatat.

Din fericire, emag.ro are reduceri in aceasta perioada la masini de spalat.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit masini de spalat excelente care au dubla reducere si care au garantie chiar si de 5 ani.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

1. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, cu o capacitate de 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

De asemenea, ea beneficiaza de un voucher ce ii ofera 10% extrareducere.

Ea are si 5 ani de garantie.

Cu o capacitate generoasa de 7 kg, masina de spalat Arctic APL71012BDW0 este ideala pentru familiile numeroase. Cu dispozitivul Eco Dose asiguri o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. 

Autocuratare cu SteamClean - Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata si de asemenea, se indeparteaza mirosurile neplacute. 

Cu ajutorul tehnologiei SteamClean hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca este eliberat la inceput are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. 

Camasi 40°C cu SteamClean - Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. Reduce cutele. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor. 

eMAG reduceri masini de spalat Slim Arctic

Geci cu puf cu SteamClean - Acest program este dedicat pentru a va spala hainele, vestele, jachetele etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a inmuia rufele groase precum prosoapele. 

Clasa energetica A+++ garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

Aqua Safe - Regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung! 

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale. 

eMAG reduceri masini de spalat clasa A+++

Turatie variabila 1000 - Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale.

Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

Eco Dose - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid.

Amanare pornire - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate. 

Child Lock - Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. 

eMAG reduceri masini de spalat ieftine

Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot.

Certificare Woolmark - Certificare care garanteaza ingrijirea atenta a articolelor de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate. Ai garantia ca tesaturile speciale nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea! 

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. 

Eco Heater - Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata.

Flow Control - Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Beko

2. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alb, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Masina de spalat poate fi cumparata si in rate fara dobanda si are o garantie de 5 ani. Motorul are o garantie de 10 ani.

Wash & Wear - Rapid si eficient poti spala si usca 1 KG de haine doar in 60 de minute. Programul este special realizat pentru spalarea si uscare rapida a hainelor dintr-o textura subtire, care pot fi purtate pentru o perioada scurta de timp si nu prezinta grad de murdarire. 

Baby Protect+ - Ideal pentru hainutele de bebelusi si cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica, programul Baby Protect+ asigura performante superioare la spalare si limpezire. Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. 

Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul motorului ProSmart Inverter si a peretilor laterali in forma de S, astfel zgomotul este redus sub media unei conversatii. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin.

eMAG reduceri masini de spalat cu uscator

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. 

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare. 

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Indesit

3. Ne-a atras atentia si masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, de culoare alba, ce are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. 

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans, permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. 

Indesit ofera un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi. 

Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania