Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 laptopuri pe care le cumperi si cu 50% mai ieftin

eMAG reduceri. 4 laptopuri pe care le cumperi si cu 50% mai ieftin

eMAG reduceri laptopuri. In campania Crazy Days, emag.ro are reduceri de pana la 50% la laptopuri.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am descoperit laptopuri performante care pot fi cumparate chiar si la jumatate de pret.
 

eMAG reduceri laptopuri HP

 
1. Un ultrabook HP cu diagonala de 12,5 inchi EliteBook Folio G1, FHD, Procesor Intel® Core™ m5-6Y54 (4M Cache, up to 2.70 GHz), 8GB, 512GB SSD, GMA HD 515, cu sistemul de operare Win 10 Pro gata instalat, Silver, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri laptopuri Crazy Days.
 
Aceasta este si cea mai mare reducere din campania eMAG reduceri laptopuri.
 
Acest laptop pe arhitectura Skylake are doua nuclee si nu procesor model Intel® Core™ m5-6Y54.
 
Displayul Full HD are o rezolutie de 1920 X 1080. Hard diskul are o capacitate de stocare de 512 GB. Laptopul are o placa video integrata model HD 515.
 

eMAG reduceri laptopuri ultrabook Crazy Days

 
Camera web este HD, iar difuzoarele sunt stereo. Laptopul este foarte usor, cantarind doar 0.97 Kg. Tastatura este iluminata, permitandu-va sa lucrati chiar si in intuneric.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri laptopuri HP Crazy Days

 
2. Un alt laptop care beneficiaza de o reducere foarte mare in campania eMAG reduceri laptopuri Crazy Days este laptopul HP 250 G6 cu procesor Intel® Pentium® N4200 pana la 2.50 GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, Free DOS, Dark Ash Silver.
 
Reducerea acordata este de 49%.
 
Sasiul durabil al notebook-ului face fata rigorilor zilnice. Designul este mobil, dar durabil. Va veti convinge ca HP 250 poate tine pasul cu sarcinile complexe. Sasiul durabil va protejeaza computerul portabil. 
 
Cu acest laptop conceput pentru afaceri veti putea finaliza cu incredere proiectele cu puterea celor mai recente procesoare Intel Core/Pentium/Celeron, cu memorie DDR4 optionala. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo Yoga

 
3. Laptopul 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR cu procesor Intel® Celeron N3060 pana la 2.48 GHz, cu diagonala de 11,6 inchi, cu touchscreen, 4GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics 400, Microsoft Windows 10 Home, Snow White, are o reducere de 41% in campania
 

eMAG reduceri laptopuri Crazy Days

 
Laptopul 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR Design Flip-and-Fold la 360º este PC atunci cand aveti nevoie de el, tableta atunci cand doriti, si nu doar atat. Comutati rapid intre cele patru moduri – Laptop, Stand, Cort si Tableta.
 
Secretul este ecranul tactil si designul unic al modelului Lenovo Yoga 300 de 11 inchi. Ecranul se poate roti la 360 de grade in jurul axei, ceea ce inseamna ca puteti selecta modul de utilizare in functie de ce alegeti sa faceti.
 
Cu noul procesor Intel Pentium experimentati o performanta extraordinara a PC-ului atunci cand realizati mai multe activitati in acelasi timp: comunicati cu prietenii si familia, va bucurati de divertisment si duceti treaba la bun sfarsit. Obtineti performanta si calitatea impresionanta pe care o asteptati de la un procesor Intel Pentium.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

 
Laptopul este ultrasubtire, usor si portabil. Incepand de la 1,36 kg greutate si 2,15 cm grosime, modelul Yoga 300 este ultraportabil, perfect pentru cei care lucreaza din mers. Iar cu pana la 8 ore autonomie pe o baterie standard, il puteti utiliza toata ziua fara a reincarca.
 
Lenovo Harmony se adapteaza cerintelor dvs. optimizand intuitiv setarile, facand recomandari de aplicatii in functie de mod si partajand statistici despre utilizarea dispozitivului.
 

eMAG reduceri laptopuri Lenovo Crazy Days

 
Boxele modelului Yoga 300 ofera un sunet stereo bogat, iar Dolby® Home Theater® ofera o experienta audio captivanta.
 
- Adaptabil: Laptop, Stand, Cort si Tableta;
- Portabil: design usor si ergonomic;
- Flexibil: ecran lat multitouch antireflex;
- Inteligent: software cu raspuns rapid integrat ;
- Disponibil in urmatoarele culori: negru abanos sau alb creta ;
- Sunet de calitate, cu functionalitati audio imbunatatite. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri HP Stream

 
4. Ultimul laptop care a intrat pe lista noastra este laptopul HP Stream x360 11-aa000nq cu procesor Intel® Celeron® N3060 1.60 GHz, cu diagonala de 11,6 inchi, IPS, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics 400, Microsoft Windows 10, Office 365 Personal, Black.
 
Acesta are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri laptopuri Crazy Days.
 
Cu HP Stream x360 ramaneti conectat cu tot ce conteaza. HP Stream x360 este calea perfecta pentru a lucra online, a face mai multe lucruri si a urmari viata digitala.
 
Designul versatil va ofera libertatea de a lucra cum doriti.
 
Laptopul are o balama versatila de 360º. Indiferent la ce lucrati, exista un mod conceput pentru dvs. Treceti cu usurinta de la laptop la tableta, de la cort la sevalet.

eMAG reduceri laptopuri versatile

 
Antena Wi-Fi 802.11ac 2x2 imbunatatita asigura o conexiune de Internet mai puternica si mai fiabila decat inainte, pentru transmisii fara memorie tampon, descarcari extrem de rapide si navigare cursiva pe Web.
 
Ecranul tactil IPS HD va permite sa intindeti mana si sa controlati PC-ul printr-o atingere. Iar unghiurile largi de vizualizare, de 178°, si calitatea de inalta definitie, va ofera intotdeauna o vizualizare excelenta.
 
Indiferent unde stati, acest ecran ofera imagini clare si vii, cu unghiuri largi de vizualizare de 178°, astfel incat oricine se poate bucura de o vizualizare excelenta.
 

eMAG reduceri laptopuri subtiri

 
Designul subtire va permite sa transportati simplu acest PC subtire si usor dintr-o camera in alta sau in calatorie. Cand PC-ul va insoteste oriunde, este mai simplu ca oricand sa ramaneti productiv si sa va distrati.
 
Laptopul beneficiaza de doua difuzoare frontale, astfel incat puteti sa cresteti volumul pentru muzica, filmul sau jocul preferat. Cand sunetul este directionat catre dumneavoastra, nimic nu intervine intre dumneavoastra si divertisment.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.
 

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri laptopuri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept