Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri ca de Black Friday la electrocasnice. 10 produse cu preturi foarte mici

eMAG reduceri ca de Black Friday la electrocasnice. 10 produse cu preturi foarte mici

eMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag.ro are reduceri ca de Black Friday la numeroase tipuri de electrocasnice.
 
In campania de reduceri sunt incluse oferte la aragaze, masini de spalat, combine frigorifice, plite si cuptoare incorporabile.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 dintre cele mai bune oferte:
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Hansa

 
1. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68462, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, butoane push up, display, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63112028, pe gaz, cu 4 arzatoare, arzator wok, cu aprindere electrica, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 560 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
2. Pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C, electric, multifunctional, ce beneficiaza de curatare catalitica, cu un volum de 66 de litri, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, beneficiaza de o reducere de 590 de lei pe siteul emag.ro. Pretul este foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
3. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, de 50 de cm, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri electrocasnice. Acest aragaz clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal si tava de cuptor, care garanteaza preparate gatite in siguranta prin functia Safety Plus, este perfect pentru bucatariile mai putin spatioase.
 
In plus, el opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice –

eMAG reduceri aragaze Star-Light

 
4. Un alt aragaz care ne-a atras atentia este aragazul Star-Light FCF50GRTS, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, siguranta la plita si cuptor, grill, rotisor, timer, cu dimensiunea de 50 de cm, din inox. Acesta are o reducere de 15% in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
5. eMAG are acum reduceri si la aparate frigorifice. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu o capacitate de 291 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 181,4 cm, are o reducere de 33% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Clasa energetica A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
6. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 37% pe siteul emag.ro. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice –

eMAG reduceri masini de spalat

 
7. Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A+ de eficienta energetica, design S-Shape, beneficiaza de o reducere de 37% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Pretul acestei masini de spalat este unul dintre cele mai mici de pe piata masinilor de spalat rufe. Poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Indesit

 
8. O alta masina de spalat rufe cu incarcare orizontala care este acum la reducere este masina SLIM Indesit IWSNE 61253 C, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica. Masina de spalat rufe are o reducere de 23% in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
9. Fanii brandului Arctic vor fi incantati sa afle ca acum pot cumpara si o plita incorporabila Arctic la reducere, nu doar aparate frigorifice. Astfel, plita Arctic ARSGN64121S, pe gaz, cu 4 arzatoare, Wok, aprindere electrica, din sticla neagra, beneficiaza de o reducere de 38% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Hansa

 
10. Plita incorporabila Hansa BHCI63306, vitroceramica, cu 4 zone, touch control, are o reducere de 21% pe siteul emag.ro. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, toate plitele vitroceramice de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, plitele vitroceramice de la Hansa pot fi reciclate si reutilizate ca material de constructie.
 
Sistemul child lock previne activarea plitei de catre copii, ceea ce inseamna ca atat dumneavoastra, cat si familia dumneavoastra, sunteti protejati impotriva arsurilor. Sistemul de blocare impotriva accesului copiilor previne, de asemenea, modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice –

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor