Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – Reduceri-șoc la electrocasnice. Lista produselor cu 40-55% mai ieftine

eMAG Stock Busters – Reduceri-șoc la electrocasnice. Lista produselor cu 40-55% mai ieftine

eMAG a lansat campania de reduceri eMAG Stock Busters, care este valabila in perioada 21 – 23 martie. Reducerile sunt foarte atractive, iar numeroase produse au preturi cu 50% mai mici.
 
In campania de reduceri eMAG Stock Busters sunt incluse numeroase electrocasnice mari si mici, de la frigidere si aragazuri, la blendere si aspiratoare.
 
eMAG Stock Busters – toate reducerile din campanie sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG, am identificat mai multe electrocasnice care au reduceri mari, de peste 40%, si am alcatuit o lista cu recomandari pentru dvs.
 
Iata care sunt electrocasnicele cu cele mai bune reduceri din campania eMAG Stock Busters.

 

eMAG Stock Busters – reduceri frigidere Beko

 
1. Primul produs pe care vi-l recomandam este un frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X, 306 l, Clasa A+, H 175.4 cm, Inox, care are o reducere de 40% in cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Frigiderul face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca el consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. Un avantaj al acestui frigider este garnitura de pe usi montata pentru etansare, care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pretul frigiderului poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri masini de spalat vase Whirlpool

 
2. In campania de eMAG Stock Busters veti gasi si reduceri de peste 40% la diferite electrocasnice utile in gospodarie. O astfel de oferta este cea pentru masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm, care are o reducere de 42%. Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. In plus, puteti sa incarcati ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri aragaze Hansa

 
3. Primavara este momentul ideal pentru a innoi bucataria si pentru a-i da un aer de prospetime, asa ca un alt produs pe care vi-l prezentam este aragazul electric Hansa, cu 4 zone de gatit, care are cuptor electric, dimeniunea de 50 cm si face parte din clasa A de eficienta energetica. Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost conceputa pentru a fi cat mai incapatoare posibil, astfel incat dumneavoastra sa puteti introduce cu usurinta vase de dimensiuni diferite si pentru a se facilita curatarea acesteia. Aragazul are un pret redus cu 40% in campania eMAG Stock Busters. Pretul este AICI.
 
AICI gasiti toate reducerile din campania eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri cuptoare incorporabile Indesit

 
4. Unul dintre aparatele electrocasnice care are cea mai mare reducere in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters este cuptorul incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, electric, de 56 de litri, clasa de eficienta energetica A, fabricat din inox. Reducerea este de 55%. Oferta poate fi accesata AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri hote incorporabile Whirlpool

 
5. Un alt produs care are pretul redus la jumatate in aceste zile este hota incorporabila decorativa de tip insula Whirlpool AKR 458 AURA. Hota are o putere de absorbtie 625 mc/h, 3 viteze, 4 lampi, iluminare in 256 culori. Consumul annual de energie este de 179 kW, iar puterea sa este de 250 W. Filtrul este din aluminiu, iar nivelul de zgomot este redus. Pretul poate fi accesat AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri masini de spalat rufe Sharp

 
6. Masina de spalat rufe Sharp ES-GFD9104W3, cu o greutate de 9 kg si 1000 RPM, are o reduere de 53%, fiind una dintre masinile de spalat cu cea mai mare reducere in cadrul eMAG Stock Busters. Masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca va va ajuta intotdeauna sa economisiti bani. Prin sistemul Double Jet spalarea este mai eficienta, iar petele sunt indepartate chiar si la programele ultra scurte. Datorita Double Jet, consumul de energie se reduce cu 50%, iar consumul de apa scade cu 15%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri combine frigorifice AEG

 
7. Combina frigorifica AEG S83520CMX2, cu un volum de 312 litri, clasa energetica A++, inaltimea 185 cm, fabricata din inox antiamprenta, are o reducere de 48% si poate fi cumparata la un pret foarte avantajos. La aparatele profesionale, compartimentele de racire si de congelare sunt separate, pentru a asigura conditii perfecte de umiditate in fiecare. Combina frigorifica ProFresh face acelasi lucru, datorita tehnologiei TwinTech™ NoFrost. Circuitele de racire separate din frigider si din congelator mentin nivelul de umiditate ideal in fiecare compartiment, impiedicand alimentele sa se usuce in frigider si asigurand pastrarea perfecta fara gheata, in congelator. AICI gasiti toate detaliile ofertei, inclusiv pretul combinei frigorifice.
 
AICI gasiti toate reducerile din campania eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri fiare de calcat Tefal

 
8. Nu doar electrocasnicele mari sunt la reducere in cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Electrocasnicele mici au si ele reduceri foarte atractive. De exemplu, un fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9620, Talpa Autoclean, 2600 W, 0.35 l, 50 g/min, 200 g/min, are un pret cu 45% mai mic decat de obicei. Fierul de calcat Tefal are si un jet de abut turbo, foarte puternic, dincolo de fluxul de abur normal, astfel incat materialele organice (pete) sunt descompuse in gaz si abur. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri aspiratoare Bosch

 
9. Un aspirator cu sac Bosch BGL2B132, 700W, 3.5 l, cu tub telescopic din metal si filtru Pure Air, este la reducere si are pretul cu 46% mai mic. Aspirarea este uscata, iar aspiratorul se alimenteaza la retea. Aparatul are si derulator automat de cablu si poate fi folosit atat pe covoare, cat si pe suprafete dure. Raza de operare este de 8 metri. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri blendere Electrolux

 
10. Un blender Electrolux ESB2450, 300 W, 0.6 l, din inox, are o reducere eMAG de 47%. Blenderul este foarte usor de folosit. Atasati lamele detasabile, faceti clic pe sticla de pe blender si apasati butonul de impuls. Este usor de utilizat, usor de curatat si, de asemenea, usor de luat oriunde. Pretul poate fi consultat AICI.
 
AICI gasiti toate reducerile din campania eMAG Stock Busters.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept