Antena 3 CNN Externe Emilia era la metrou când a început să cânte și a atras toate privirile. Oamenilor nu le-a venit să creadă cine era de fapt femeia. Ți se face pielea de găină!(VIDEO)

Emilia era la metrou când a început să cânte și a atras toate privirile. Oamenilor nu le-a venit să creadă cine era de fapt femeia. Ți se face pielea de găină!(VIDEO)

O soprană  a ajuns om al străzii şi cântă la metrou. Un clip cu femeia de la metrou a ajuns viral în toată lumea, iar oamenii care i-au aflat povestea au început să doneze în speranța că o vor ajuta pentru a își cumpăra o locuință

Clipul video cu femeia a emoționat aproape întreaga lume, mai ales povestea ei de viață care pare desprinsă din filme .

Emilia Zamourka, în vârstă de 52 de ani, i-a lăsat  fără cuvinte pe călătorii dintr-o stație a metroului din Los Angels, care au fost fascinați de vocea ei. 

Rusoaică la origine, Emily a emigrat  în Statele Unite la vârsta de 24 de ani. Pe lângă voce, aceasta preda lecții de pian și vioară, însă din cauza unor problemele grave de sănătate avea nevoie de bani și a început să aibă mai multe locuri de muncă în paralel. A cântat la vioară pe străzi, însă în urmă cu trei ani instrumentul în valoare de 10 mii de dolari i-a fost furat, iar femeia și-a pierdut inclusiv locuința,  scrie ABC.

„Știi de ce când în metrou? Pentru că sună atât de grozav!”, a împărtășit soprana.

Înregistrarea video în care soprana interpretează o bucată din aria „O mio bambino caro“, de Giacomo Puccini, a fost filmată de un poliţist care călătorea cu metroul și a fost fascinat de vocea femeii.

„Dormeam afară, pe unde apucam. Şi să dormi afară e periculos. Dar Dumnezeu m-a salvat. Acum dorm pe un carton, de cele mai multe ori în parcări. Dorm pe unde apuc. Sunt mulţi cărora le pare rău de mine, dar nu vreau să fiu o povară pentru nimeni”, a mai mărturisit Emily cu ochii în lacrimi.
 

Subiecte în articol: Emilia Zamourka
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!