Antena 3 CNN Actualitate Inedit Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc

Erdogan vindea limonadă și chifle pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră. E incredibil ce meserie a avut Papa Francisc

Politicieni, actori, muzicieni, scriitori – nimeni nu s-a născut consacrat. Înainte să dea lovitura, oamenii faimoși de ieri și de azi au avut meserii care mai de care mai surprinzătoare.

Churchill spunea că a fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare. „Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat.”

Prin 1979, în liceu, Barack Obama își lua leafa de la un magazin de înghețată. Al 44-lea președinte al Statelor Unite servea înghețată la Baskin Robbins, filiala Honolulu, Hawaii. În aceeași perioadă, Sarkozy era curățător la Forțele Aeriene Franceze din Paris.

Erdogan a recunoscut de nenumărate ori că, pe când era un adolescent sărac lipit pământului, vindea limonadă și chifle calde pe străzile Istanbulului. Berlusconi a fost cântăreț pe un vas de croazieră, iar Putin... agent KGB.

Nici liderii religioși nu fac excepție: Papa Francisc a profesat ca laborant-chimist, asta după ce fusese paznic la un bar de noapte.

Mai mult, pe A1 Premium.

Subiecte în articol: Papa Francisc
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște