Antena 3 CNN Actualitate Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

Compania Google recunoaște, într-un comunicat oficial, că o eroare a sistemului de operare a permis ca filmările unora dintre utilizatori să ajungă în conturile unor străini.

Potrivit Google, afectați de această breșă de securitate au fost acei utilizatori care au folosit Google Takeout în perioada 21-25 noiembrie 2019, scrie technewsbeats.com.

Astfel, în loc să fie descărcate împreună cu restul datelor, o parte a clipurilor video salvate în Google Photos au fost trimise de Google în contul altor utilizatori.

Google și-a cerut scuze pentru „neplăcerile” cauzate de această problemă.

„Înștiințăm oamenii în legătură cu o eroare care ar putea afecta utilizatorii aplicației Google Takeout pentru a-și exporta conținutul Google Photos între 21 noiembrie și 25 noiembrie. Este posibil ca acești utilizatori să fi primit o arhivă incompletă, sau videoclipuri - nu fotografii - care nu le aparțineau. Am rezolvat problema de bază și am efectuat o analiză aprofundată pentru ca o astfel de situație să nu se repete. Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat”, a anunțat Google.

Potrivit companiei, un miliard de utilizatori au fost afectați.

Subiecte în articol: Google
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă