Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Jurnalista care promovează România

Eroul Zilei. Jurnalista care promovează România

Andreea Bogdan este un jurnalist atipic. Și-a propus să ignore realitatea neagră și să promoveze doar știrile pozitive. S-a îndrăgostit de şansa de a transmite, prin camera video, energia locurilor frumoase, de a promova oamenii cu adevărat talentați şi valoroși şi de a arăta lumii întregi că o ţară, România, poate fi o ţară mai bună. Andreea Bogdan ne prezintă zi de zi frumusețea județului Alba. Mai mult, a pus bazele unui concept nou de televiziune online, convinsa că judetul Alba este atât de frumos şi de surprinzător, încât merită să fie cunoscut de o lume întreagă.  

Și-a început activitatea ca și educatoare la vârsta de 19 ani, iar în paralel a studiat jurnalismul. Din anul doi de facultate s-a angajat și la o televiziune locală. A fost și momentul în care s-a îndrăgostit de această lume și mai ales de șansa pe care o ai, ca prin prisma camerei video, să transmiți energia pozitivă a locurilor frumoase, să promovezi oamenii cu adevarat talentați și valoroși și să arăți lumii întregi ca o țară, România, poate fi o țară mai bună.

Andreea Bogdan, căci despre ea vorbim, ne prezintă zi de zi frumusețea județului Alba. În prezent este corespondent al postului public de radio ( Radio România Actualitati), prezentator de evenimente și a pus bazele alături de un partener( Lucian Craiu) a unui concept nou, de televiziune online, care așa se și numește, ab.ro. Județul Alba e atât de frumos și surprinzător, încât merită, spune ea, să afle despre asta o lume întreaga. Visul ei este să arate prin materiale video de calitate locurile frumoase pe care le are județul Alba, poveștile de succes din zonă și, mai ales, oamenii locului.

Subiecte în articol: Eroul Zilei Alba televiziune
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni