Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Rapid a fost preluat de către Primăria Sectorului 1

FC Rapid a fost preluat de către Primăria Sectorului 1

Autorităţile locale reprezentate de Primăria Sectorului 1 au de gând să reînvie Rapidul și în acest scop au primit dreptul de a folosi atât sigla, culorile cât și denumirea triplei campioane a României, scrie DigiSport.

Începând cu data de 19 iulie 2017, Primăria Sectorului 1 a primit dreptul de a folosi până la licitația organizată pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile și denumirea triplei campioane a României. Azuga Waters și ANAF, principalii creditori ai FC Rapid, sunt de acord ca Primăria Sectorului 1 să primească dreptul de a folosi sigla, culorile și denumirea clubului ”alb-vișiniu”. Pentru asta, autoritățile locale vor achita suma de 5.000 de euro lunar până când va avea loc licitația pentru cedarea brandului Rapid. Licitația ar urma să aibă loc în luna septembrie și anume după începerea campionatului, iar în cazul în care nu va fi revendicată de Primăria Sectorului 1, eventualul câștigător va putea folosi brandul de abia din sezonul 2018-2019. Din acest sezon ar putea să-l folosească doar după o eventuată asociere cu Primăria Sectorului 1.

Subiecte în articol: FC Rapid Primăria Sectorului 1
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"