Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Baia Mare a rămas fără o sumă uriaşă de bani de pe card, după ce a cumpărat acţiuni de pe o pagină de Facebook

O femeie din Baia Mare a rămas fără o sumă uriaşă de bani de pe card, după ce a cumpărat acţiuni de pe o pagină de Facebook

O femeie din Baia Mare a rămas fără toţi banii de pe card, o sumă uriaşă, după ce s-a hotărât să cumpere acţiuni de pe o pagină de Facebook care făcea reclamă unei companii.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Anunțul a fost făcut astăzi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani din municipiu cu privire la faptul că la data de 2 noiembrie, în urma vizualizării unui anunţ pe o platformă de socializare, care prezenta o reclamă pentru investiţii la o companie, a intrat pe un link, unde a completat un formular pentru a putea cumpăra acţiuni.

La scurt timp a fost contactată de un reprezentant al aşa-zisei companii, a intrat pe un alt link, unde a completat datele cardului personal de la bancă. 

În urma consultării extrasului de cont, persoana vătămată a observat faptul că din contul său a dispărut suma de 32.110 de lei", a precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Citește și: "Suntem pe străzi. Acum stăm prin parc" | O familie din Buzău a pierdut toată averea la păcănele

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

Subiecte în articol: Baia Mare femeie pacalita actiuni Facebook
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală