Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de 2 ani, căzută de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria. Bunica a lăsat-o dormind și a mers până în bucătărie

Fetiță de 2 ani, căzută de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria. Bunica a lăsat-o dormind și a mers până în bucătărie

O fetiță de 2 ani și 8 luni a fost salvată de o copertină după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. Incidentul a avut loc astăzi, pe strada Negru Vodă din municipiul Alexandria.

de Mia Lungu    |   

Polițiștii au stabilit că un copil în vârstă de doi ani și opt luni care se afla cu bunica sa în apartamentul de la etajul 3 ar fi deschis geamul și sita de protecție, căzând pe copertina acoperită cu tablă din fața imobilului.

Bunica fetiței a spus la audieri că a lăsat copilul în dormitor, culcat, și a mers până în bucătărie. Când a revenit în cameră a observat că fetița nu mai era în pat, găsind geamul deschis.

Copilul este conștient și prezintă fracturi, fiind transportat la un spital din Alexandria, pentru îngrijiri medicale, informează Poliția Teleorman.

Subiecte în articol: fetita căzută bloc alexandria
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște