Antena 3 CNN Externe Diaspora Florin avea 20 de ani și se întorcea sâmbătă seara de la o petrecere. În apropiere de o stație de metrou din Londra a fost atacat și lăsat inconștient. Acum toată lumea e în stare de șoc

Florin avea 20 de ani și se întorcea sâmbătă seara de la o petrecere. În apropiere de o stație de metrou din Londra a fost atacat și lăsat inconștient. Acum toată lumea e în stare de șoc

Sfârșit cumplit pentru un român plecat să muncească în Marea Britanie. Florin Pitic, un tânăr de doar 20 de ani, a murit, după ce a fost snopit în bătaie într-o stație de metrou din Londra.

Deocamdată, polițiștii britanici nu au făcut arestări în acest caz și fac apel la cetățeni pentru a-i identifica pe agresori. Florin Pitic, un tânăr din localitatea suceveană Vicovu de Sus, se întorcea sâmbătă după miezul nopții de la ziua unui prieten din Londra, când a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

Românul a fost snopit în bătaie până când a fost lăsat inconștient. Agresorii au fugit de la fața locului după ce au văzut că Florin a căzut la pământ și a rămas nemișcat.

Florin a fost resuscitat de echipajul medical sosit la fața locului și transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul, scrie Monitorul de Suceava. 

Subiecte în articol: statie de metrou
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București