Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu demite secretarii de stat și prefecții USR PLUS - surse

Florin Cîțu demite secretarii de stat și prefecții USR PLUS - surse

Premierul Florin Cîțu se răzbună pe USR PLUS și îi demite din funcții pe secretarii de stat și prefecții alianței, potrivit surselor politice.

de Andreea Ştefan    |    Vasile Marcu    |   

Florin Cîțu își joacă ultima carte la Curtea Constituțională. Premierul încearcă să blocheze citirea moțiunii de cenzură USR PLUS și AUR.

Liberalii se tem de trădare, așa că toți parlamentarii care ar participa la această moțiune citită în plenul reunit sunt amenințați cu excluderea din partid.

Secretarii de stat și prefecții USR PLUS ar putea fi demiși din funcții de către Florin Cîțu, potrivit surselor politice.

Cu toate acestea, Anca Dragu, președinta Senatului, rămâne în funcție. Rămâne de văzut dacă USR PLUS va reveni asupra ei cu o decizie și dacă îi vor cere să își dea și ea demisia din funcție.

Poziția Ancăi Dragu la conducerea senatului depinde și de rezultatul moțiunii de cenzură. Dacă moțiunea trece, atunci Dragu rămâne pe poziții.

În cazul în care moțiunea pică, este posibil ca liberalii să ceară plecarea Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului.

Subiecte în articol: Florin Cîțu demite USR PLUS
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM