Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu îl atenţionează pe ministrul Muncii: "Să stea mai puţin la tv, să muncească mai mult"

Florin Cîţu îl atenţionează pe ministrul Muncii: "Să stea mai puţin la tv, să muncească mai mult"

"Este important să stăm mai puțin la tv și să muncim mai mult, pentru că vom avea mai mult randament" este mesajul transmis de liderul PNL, Florin Cîţu, în contextul discuţiilor tensionate în ceea ce priveşte funcţia ministrului Muncii, Marius Budăi.

de Georgiana Adam    |   

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat luni, după ședința de luni a conducerii PNL, că "nu s-a discutat nimic despre demiterea lui Marius Budăi".

Fostul premier a precizat însă, că obiectivul principal rămâne implementarea PNRR.

"Tot ceea ce PNL vrea să spună, va spune în interiorul coaliției. Noi nu vrem să aruncăm teme în spațiul public, să le folosim, să manipulăm, etc. Nu, mergem în coaliție și spunem acolo.

Sunt două elemente la Ministerul Muncii. Una e despre legislația pilonului 2 de pensii, care este foarte importantă, iar a doua e despre legea salarizării. Sunt 24 de jaloane care trebuie îndeplinite până la 31 martie, altfel pierdem banii

Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de azi cu privire la Virgil Popescu. Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Este important să stăm mai puțin la TV și să muncim mai mult .Este un mesaj, în general, pentru toată lumea. Nu s-a discutat nimic despre demiterea lui Marius Budăi", a declarat Florin Cîțu.

Citiţi şi: Cîţu acuză PSD că sponsorizează campanii împotriva sa: "Să spună daca mai vor cu noi la guvernare"

 
Subiecte în articol: Florin Cîțu Marius Budăi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători