Antena 3 CNN Politică Primele imagini cu Florin Cîțu în Ucraina: "Ceea ce am văzut deschide ochii lumii asupra acțiunilor Rusiei"

Primele imagini cu Florin Cîțu în Ucraina: "Ceea ce am văzut deschide ochii lumii asupra acțiunilor Rusiei"

Președintele Senatului, Florin Cîțu, se află, miercuri, în Ucraina.

de Silvia Preda    |   

"Ceea ce am văzut deschide ochii lumii asupra acțiunilor Rusiei. România acceptă refugiați din Ucraina, dar vom oferi și mai multă asistență Ucrainei", a spus Florin Cîţu după ce a vizitat oraşele distruse de invadatorii ruşi.

Irpin, Bucha, Hostomel și întreaga regiune Kiev au fost eliberate de invadatorii ruși la începutul lunii aprilie. Ucideri în masă ale civililor ucraineni de către forțele ruse au fost înregistrate în orașele și satele eliberate.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, precizează că Florin Cîțu va avea întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski și cu premierul Denys Shmyhal.

"Dacă a zis că se duce, s-a dus. Demersul său, unul firesc, trebuie văzut în spiritul seriozității. Faptul că președintele Camerei Deputaților a mers ieri (marți - n.r.) cu premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost o decizie a președintelui Camerei Deputaților, care a preferat să meargă cu prim-ministrul Ciucă”, adaugă Fenechiu.

Florin Cîțu se reîntoarce în țară miercuri noaptea sau joi dimineață.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De ce nu a fost Florin Cîțu în Ucraina alături de Ciucă și Ciolacu. Explicația premierului

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a aflat marți, într-o vizită oficială în Ucraina, alături de premierul Nicolae Ciucă.

Ei au avut întrevederi cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premierul Denys Shmyhal, și președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

Sursă: Mediafax
Subiecte în articol: Florin Cîțu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat